Alle de ting, du ofte har spurgt om

Bookinger, ændringer og aflysninger

Hvordan kan jeg indløse min kupon?

Du kan indløse din voucher direkte på Hotel. Din voucher vil blive krediteret på Hotel, hvis du har booket en forudbetalt pris.

Hvordan kan jeg indløse min kampagnekode?

Du skal blot besøge vores websted på 25hours-Hotels.com, og vælg derefter en Hotel og dine rejsedatoer. Klik på feltet for kampagnekoden under knappen "Book nu", og indtast koden. Klik derefter på 'Book nu'.

Hvordan kan jeg se, ændre eller annullere min reservation?

Hvis du har booket dit ophold på vores hjemmeside, kan du gå til vores hjemmeside på 25hours-Hotels.com, klik på knappen "Min reservation" og log ind eller brug dit bekræftelsesnummer og din e-mailadresse. Hvis du har booket dit ophold på et partnerwebsted (Booking.com, Tripadvisor.com osv.), skal du besøge det samme partnerwebsted for at ændre din booking.

Hvordan kan jeg betale?

Vi accepterer kontanter, vouchers og alle gængse debet- og kreditkort.

Værelsesprisen er siden blevet ændret på hjemmesiden. Hvorfor sker det?

Lige flyselskaber arbejder vi også med dagspriser og priser, der ændrer sig afhængigt af tilgængelighed og belægning. Så ændringer i værelsespriserne er mulige til enhver tid.

Under dit ophold

Hvordan tjekker jeg ind?

Indkørslen er garanteret fra kl. 15.00. Tidligere check-in er muligt efter anmodning og afhængigt af tilgængelighed. Send venligst eventuelle forespørgsler til Hotel -teamet inden din ankomst. Kontaktoplysninger kan findes på Hotel website.

.

Hvornår skal jeg senest tjekke ud?

Udcheckning er senest kl. 12. Hvis du har brug for værelset i længere tid, bedes du spørge ved indtjekning eller i receptionen under dit ophold, om en senere udtjekning er mulig.

Kan jeg efterlade min bagage på Hotel?

Vi tager gerne hånd om din bagage, indtil dit værelse er ledigt på ankomstdagen eller efter udtjekning indtil din afrejse. Den vil blive opbevaret sikkert i receptionen.

Er Wi-Fi gratis?

Ja, Wi-Fi er gratis. Du skal blot acceptere vilkår og betingelser for at gå online.

Jeg rejser med børn. Hvad skal jeg være opmærksom på?

Børn under 7 år sover gratis på forældrenes værelse. Morgenmad er gratis. Du skal bestille en ekstra seng til børn mellem 7 og 11 år. Der tilbydes 50 % rabat på den almindelige pris for morgenmad. Børn på 12 år og derover betragtes som fuldt betalende gæster, så du skal bestille enten en ekstra seng eller et separat værelse. De vil blive opkrævet den almindelige pris for morgenmad ligesom voksne.

Jeg rejser med mit kæledyr. Hvad skal jeg være opmærksom på?

Husdyr er meget velkomne på 25hours. Når du booker på vores hjemmeside på 25hours-Hotels.com, skal du blot tilføje hundepakken til bookingen efter valg af værelse. Du skal blot angive dit kæledyr som et ekstra ønske, når du foretager din reservation pr. telefon eller e-mail. Der opkræves et tillægsgebyr på 20 EUR pr. nat for din firbenede ven.

Kan jeg få morgenmad på jeres Hotel, selv om jeg ikke bor der?

Ja, men vær venligst opmærksom på, at det ikke er muligt at reservere et bord til morgenmad. Du skal blot komme forbi og forhøre dig hos personalet om et ledigt bord og prisen. Priserne kan variere fra Hotel til Hotel. Vær venligst opmærksom på, at vi ikke kan garantere, at der er et bord gratis, afhængigt af belægningen på Hotel.

.

Er der en minibar?

Ja, der er en gratis minibar på alle 25hours Hotel s. Det første lager er gratis - opfyldning kan rekvireres på Hotel.

Er der roomservice?

25hours tilbyder ikke roomservice, men det er muligt at tage mad og drikkevarer fra restauranten og baren med på værelset til enhver tid.

Er der en cykeludlejningsservice?

25hours er partner med den berlinske cykelproducent Schindelhauer Bikes. Der er et udvalg af økologiske cykler og elcykler til rådighed til cykelture. Lastcykler er også tilgængelige på nogle af Hotels. Du skal blot forhøre dig om modellerne, tilgængelighed og priser i receptionen.

Lidt mere detaljeret

Bikini Berlin

Berlin

One Central

Dubai

Indre By

Kobenhavn

Das Tour

Düsseldorf

Piazza San Paolino

Florence

The Goldman

Frankfurt

HafenCity

Hamburg

Altes Hafenamt

Hamburg

The Circle

Köln

The Royal Bavarian

München

Terminus Nord

Paris

MuseumsQuartier

Wien

The Trip

Frankfurt

Langstrasse

Zürich

Zurich West

Zürich