DüsseldorfDas TourFAQ

Før ankomst

Hvordan finder jeg Hotel?

Klik på her for en detaljeret rutevejledning.

Er det muligt at parkere foran Hotel for at læsse min bagage af og på?

Ja, det er muligt at stoppe foran Hotel for at læsse af og på din bagage.

Hvor kan jeg parkere?

Klik på her for information om parkeringsfaciliteter.

Hvorfor skal der betales ekstra afgifter på min booking?

Den lovbestemte moms er inkluderet i bookingprisen. Byen Düsseldorf opkræver dog en ekstra indkvarteringsafgift, som skal betales ved afrejse. Også forretningsrejsende skal betale denne indkvarteringsafgift. Undtaget fra indkvarteringsafgiften er:

§ Personer til og med det fyldte 18. leveår

§ Ophold for klasseture, skolerejser, erhvervsskoler og ungdomsrejser samt deres ledsagere

§ Overnatninger mod betaling ved uafbrudt indkvartering på samme indkvarteringssted fra og med den 22. dag

For at kunne dokumentere, at du er fritaget for afgiften, kan du benytte formularen "Meldeschein für steuerbefreite Gäste" (anmeldelsesblanket for afgiftsfritagede gæster), som delstatshovedstaden Düsseldorf stiller til rådighed, og aflevere den på det indkvarteringssted, du har valgt.Mad og drikke

Hvor og hvornår serveres der morgenmad?

Vi serverer morgenmad med udsigt i The Paris Club Restaurant på 16. etage mandag til fredag fra kl. 6.30 til 10.30 og i weekender og på helligdage fra kl. 7 til 11.30.

Hvordan booker jeg bord i restauranten?

Gæster kan bestille bord i restauranten på The Paris Club Website, på Open Table eller via telefon og e-mail. Klik her for restauranten Website.

Under opholdet

Er der en sauna?

Saunaen ligger på 14. etage med udsigt over byen og er åben dagligt fra kl. 14 til 23. Hotel gæster er inviteret til at bruge saunaen gratis. Saunatasker med tøfler og badekåber kan fås i receptionen.

Er der en elevator på Hotel?

Ja, Hotel har flere elevatorer, så gæsterne kan få adgang til deres værelser og The Paris Club Restaurant & Bar.

Er der et fitnesscenter på Hotel?

Hotel gæster er inviteret til at bruge fitnesscentret på 14. etage gratis. Hvis Hotel's fitnessfaciliteter ikke er nok for dig, anbefaler vi EVO Le Flair fitnesscenter på Marc-Chagall-Strasse. Hotel gæster kan bruge dette fitnesscenter gratis.

Er der værelser med en forbindelsesdør?

Vi har værelser med en forbindelsesdør efter anmodning og afhængigt af tilgængelighed. Den bedste måde at booke et af disse værelser på er at kontakte vores reservationsafdeling direkte. Kontaktoplysninger kan findes på Hotel Website .

Er rygning tilladt på Hotel?

Hotel er en ikke-ryger Hotel. Rygning er tilladt foran hovedindgangen til Hotel og på balkonen til The Paris Club Bar på 17. etage i den almindelige åbningstid.

Derudover er rygning tilladt på balkoner i værelseskategorierne Medium Plus og Medium Sky Plus.

Rygning er ikke tilladt på .

Er der mulighed for tøjvask på Hotel?

Tøj, der afleveres i receptionen inden kl. 9, bliver vasket inden kl. 18 samme dag (med et tillæg på 50 % om lørdagen). Prislisten og vaskeposer er tilgængelige i receptionen sammen med strygejern og strygebræt.

Er der bagageservice på Hotel?

Vi tilbyder ikke bagageservice. Bagage kan opbevares i bagagerummene før og efter dit ophold // Vi tilbyder ikke bagageservice.

Du kan bruge vores bagageopbevaringsfacilitet før og efter dit ophold.

Er der te, kaffe og kedel på værelserne?

Der er te- og kaffefaciliteter på vores Large og Gigantic værelser. Vi kan tilbyde en kedel i de andre værelseskategorier efter anmodning og afhængigt af tilgængelighed.

Er der cykeludlejning?

De urbane speedstere fra den berlinske producent Schindelhauer Bikes er tilgængelige for ture i byen og det omkringliggende område. Vores flåde omfatter både økologiske cykler og elcykler. Cyklerne udlejes efter "først til mølle"-princippet. Kontakt receptionen for at få alle oplysninger om modeller, størrelser og priser. Et cykelkort med anbefalede ture, kurateret af cykeleksperter, er inkluderet gratis. En cykel er inkluderet i faciliteterne for værelser i kategorien Large og er til rådighed for gæsterne uden beregning under hele opholdet.

De udendørs badekar er tilgængelige i de varmere måneder. Vi stiller normalt badekarrene til rådighed i april/maj og lukker dem for en vinterpause i oktober/november.

Kontakt venligst receptionen for mere detaljerede oplysninger. Kontaktoplysninger kan findes på Hotel Website .

Tilbage til Hotel