HamborgAltes HafenamtFAQ

Før ankomst

Hvordan finder jeg Hotel?

Klik på her for en detaljeret rutevejledning.

Er det muligt at parkere foran Hotel for at læsse min bagage af og på?

Nej, det er ikke muligt. Det er bedst at køre direkte ind i den underjordiske parkeringskælder. Klik på her for aktuelle oplysninger om parkeringsfaciliteter.

Hvor kan jeg parkere?

Klik på her for aktuel information om parkeringsmuligheder.

Hvorfor skal der betales ekstra afgifter på min booking?

Bookingprisen indeholder allerede byen Hamburgs kultur- og turismeafgifter. Afgiften til byen Hamborg beregnes ud fra værelsesprisen. Også mindreårige og studerende skal betale afgift.Mad og drikke

Hvor og hvornår serveres morgenmaden?

Vi serverer morgenmad i Restaurant NENI i stueetagen på Hotel mandag til fredag fra kl. 6.30 til 10.30 og i weekenden fra kl. 7 til 11.30.

Hvordan booker jeg bord i restauranten?

NENI Hamburg har en tendens til at blive ret fuld. Vi anbefaler kraftigt vores gæster at bestille bord i forvejen. Du kan booke et bord online her.

Under opholdet

Er der en sauna?

Gæster på 25hours Hotel Altes Hafenamt har fri adgang til saunaen i søsterhuset Hotel 25hours Hotel HafenCity lige ved siden af.

Nøgler og en saunaryg fås i receptionen på 25hours Hotel HafenCity.

Er der en elevator på Hotel?

Der er to elevatorer på Hotel. De fleste af vores værelser kan nås med elevator. Et Small antal værelser kan kun nås ved at tage trappen.

Vær venlig at kontakte os på forhånd, hvis du har brug for garanteret barrierefri adgang til dit værelse.

Er der et fitnesscenter på Hotel?

Hotel har ikke sit eget fitnesscenter. Dagskort til det nærliggende Prime Time Fitness lige rundt om hjørnet på Überseeboulevard kan fås i receptionen til den reducerede pris af EUR 8.

.

Er der værelser med forbindelsesdøre?

Desværre har 25hours Hotel Altes Hafenamt ikke nogen værelser med forbindelsesdør. Hvis det er nødvendigt, anbefales gæster at booke indkvartering i vores søster Hotel 25hours Hotel HafenCity lige ved siden af.

Må man ryge på Hotel?

Den 25hours Hotel Altes Hafenamt er en ikke-ryger Hotel. Rygning er kun tilladt udenfor og i det afmærkede område ved siden af baren.

Er der mulighed for tøjvask på Hotel?

Tøj, der afleveres i receptionen inden kl. 9, vil blive vasket inden kl. 19 samme dag (undtagen weekender og helligdage). Prisliste og vaskeposer fås i receptionen.

Er der bagageservice på Hotel?

Vi vil med glæde tage os af din bagage, indtil dit værelse er ledigt på ankomstdagen eller efter udtjekning indtil din afrejse. Den vil blive opbevaret sikkert i receptionen.

Er der en cykeludlejningsservice?

< Hotel har et partnerskab med den berlinske cykelproducent Schindelhauer. De forskellige modeller fås i forskellige størrelser og udlejes efter "først til mølle"-princippet. Information om udlejning, modeller og tilgængelighed kan fås i receptionen. En cykel er allerede inkluderet i faciliteterne for værelser i XL-kategorien.

Gæster kan bruge deres personlige Schindelhauer Bike efter eget skøn under hele opholdet.

Er der te, kaffe og elkedel på værelserne?

Te, kaffe og elkedel er kun inkluderet i XL-værelser.

tilbage til Hotel