Hamburg HafenCity FAQ

Før ankomst

Hvordan finder jeg Hotel?

Klik på her for en detaljeret rutevejledning.

Er det muligt at parkere foran Hotel for at læsse min bagage af og på?

Nej, det er ikke muligt. Det er bedst at køre direkte ind i den underjordiske parkeringskælder. Klik her for aktuel information om parkeringsfaciliteter.

Hvor kan jeg parkere?

Klik på her for aktuel information om parkeringsmuligheder.

Hvorfor skal der betales ekstra afgifter på min booking?

Bookingprisen indeholder allerede byen Hamburgs kultur- og turismeafgifter. Afgiften til byen Hamborg beregnes ud fra værelsesprisen. Også mindreårige og studerende skal betale afgift.Mad og drikke

Hvor og hvornår serveres morgenmaden?

Vi serverer morgenmad i heimat restaurant i stueetagen på Hotel mandag til fredag fra kl. 6.30 til 10.30 og i weekenden fra kl. 7 til 11.30.

Hvordan booker jeg bord i restauranten?

Restauranten heimat har en tendens til at blive ret fuld. Vi anbefaler kraftigt vores gæster at reservere bord på forhånd. Brug online-reservationssystemet til at gøre det.

Bestil venligst via telefon eller email for grupper på 7 eller flere. Klik her for kontaktoplysninger.

Under opholdet

Er der en sauna?

Gæster er inviteret til at bruge havnens sauna på 6. etage gratis. Nøgler og en saunataske fås i receptionen.

Er der en elevator på Hotel?

På Hotel er der flere elevatorer.

Er der et fitnessrum på Hotel?

Hotel har ikke sit eget fitnesscenter. Dagskort til det nærliggende Prime Time Fitness lige rundt om hjørnet på Überseeboulevard kan fås i receptionen til den reducerede pris af 8 euro.

Er der værelser med forbindelsesdøre?

Ja, vi har flere værelser med en forbindelsesdør. Den bedste måde at booke et af disse værelser på er ved at kontakte vores reservationsafdeling direkte. Kontaktoplysninger kan findes på Hotel Website .

Er rygning tilladt på Hotel?

Rygning er kun tilladt i de dertil indrettede udendørsområder på Hotel. Alle vores værelser er ikke-ryger-værelser.

Er der mulighed for tøjvask?

Hvis du afleverer dit vasketøj i receptionen inden kl. 9 i løbet af ugen, vil vi returnere de rene ting til din køje inden kl. 19 samme dag. Prislisten og vasketøjsposer er tilgængelige i receptionen sammen med strygejern og strygebræt.

Er der bagageservice til rådighed?

Hvis du afleverer dit vasketøj i receptionen inden kl. 9 i løbet af ugen, lægger vi de rene ting tilbage i din køje inden kl. 19 samme dag. Prislisten og vasketøjsposer er tilgængelige i receptionen sammen med strygejern og strygebræt.

Er der cykeludlejning?

Hotel har en flåde af Schindelhauer-cykler. De sporty cykler fra den berlinske producent fås som almindelige modeller eller elcykler. Det er ikke muligt at booke en cykel på forhånd. Cyklerne udlejes efter "først til mølle"-princippet. Spørg i receptionen, når du ankommer.

Er der kaffe, te og elkedel på værelserne?

The, kaffe og kedel er kun inkluderet i værelserne. værelser.

tilbage til Hotel