The Oddbird

Paradise of paradoxes

coming soon

Om hotellet

Paradiset af paradokser

25hours Hotel The Oddbird tilbyder en ny dimension af gæstfrihed i Jakarta og et sted, hvor det urbane landskab bliver overhalet af Indonesiens jungle. Med sit karakteristiske design er det et urbant fristed fuld af kontraster og sammenstød, der omfavner Jakartas eklektiske paradis af paradokser. Blandt højdepunkterne er en udendørs swimmingpool på 9. etage, en spa og en karaoke-lounge.

ride it like you stole it.

Cykling vokser i popularitet, og Jakarta sigter mod at være en af de mest cykelvenlige byer, så alle kan udforske det omkringliggende kvarter. Flere cykelstier og ruter er blevet tilføjet. Bilfrie søndage har også åbnet op for masser af plads til at cykle, jogge eller gå. Derfor tilbyder vi vores gæster byens sejeste speedstere fra vores venner hos Schindelhauer. Uanset om du er cykelentusiast eller bare nyder en afslappet tur gennem byen, er der både klassiske bycykler og elcykler at vælge imellem. Et turkort over byens spændende rute er også tilgængeligt.

ready for relaxation.

Gå op på 9. etage og nyd den udendørs infinity-pool, isbassinet og den udendørs durian-formede sauna. For fuld afslapning kan du væde dine fjer eller køle af fra varmen med forfriskende drinks i Cabana bar.

Parkering

Deponer dine nøgler hos vores parkeringsservice, eller gå til vores underjordiske parkering, som kan rumme op til 180 køretøjer. Der er også en ladestation til elbiler.

Offentlig transport

25hours Hotel The Oddbird ligger 1,3 km (15 minutters gang) fra Senayan MRT-station, og lufthavnen Soekarno-Hatta er tilgængelig med taxa og lufthavnstog fra BNI City station.

Kontakt

25hours Hotel The Oddbird
District 8, SCBD Lot 28, Jl. Jend. sudirman kav 52-53, Daerah Khusus Ibukota
Jakarta 12190
Indonesien

Generel kontakt:
p +62 21 7288 8888
oddbird@25hours-hotels.com

For værelsesreservationer:
p +62 21 7288 8888
res.oddbird@25hours-hotels.com


back to
top