Wien på MuseumsQuartier FAQ

Før ankomst

Hvordan finder jeg Hotel?

Klik på her for en detaljeret rutevejledning.

Er det muligt at parkere foran Hotel for at læsse min bagage af og på?

Ja, det er muligt at stoppe foran Hotel for at læsse din bagage af og på.

Hvor kan jeg parkere?

Klik her for aktuelle oplysninger om parkeringsfaciliteter.

Hvorfor skal der betales ekstra afgifter på min booking?

Den lovbestemte moms, overnatningsafgiften og lokalskatterne er inkluderet i bookingprisen. Der skal ikke betales yderligere afgifter ved afrejse.Mad og drikke

Hvor og hvornår serveres der morgenmad?

Vi serverer morgenmad i RIBELLI Restaurant i stueetagen mandag til fredag fra kl. 6.30 til 10.30 og i weekender og på helligdage fra kl. 7.00 til 14.00.

Hvordan booker jeg bord i restauranten?

RIBELLI Restaurant har en tendens til at blive ret fuld. Den bedste måde at bestille bord til frokost eller middag er direkte via telefon eller email. Kontaktoplysninger kan findes på vores Website.

Under opholdet

Er der en sauna?

Vores Mermaid's Cave med sauna og afslapningsområde ligger i kælderen.
Hotellets gæster er velkomne til at bruge saunaområdet gratis.

Er der en elevator på Hotel?

Der er to elevatorer til værelserne og en panorama-elevator, der fører dig direkte til Dachboden Bar + Loft.

Er der et fitnesscenter på Hotel?

Gratis // fitnessudstyr i Havfruens Hule.

.

Er der værelser med en forbindelsesdør?

Der er flere værelser med en forbindelsesdør. Den bedste måde at booke et af disse værelser på er at kontakte vores reservationsafdeling direkte. Kontaktoplysninger kan findes på Hotel Website .

Er rygning tilladt på Hotel?

25hours Hotel på MuseumsQuartier er et ikke-ryger Hotel. Rygning er til enhver tid tilladt på udendørsarealerne foran indgangen Hotel og på terrasserne i RIBELLI Restaurant og Dachboden Bar i åbningstiden.

Er der mulighed for tøjvask på Hotel?

Tøj, der afleveres i receptionen inden kl. 9, bliver vasket inden kl. 19 samme dag (der opkræves et tillæg på 50 % om lørdagen). (Servicen er ikke tilgængelig på søndage og helligdage). Prisliste og vaskeposer er tilgængelige i receptionen sammen med strygejern og strygebræt.

Er der bagageservice på Hotel?

Vi vil med glæde tage os af din bagage, indtil dit værelse er ledigt på ankomstdagen eller efter udtjekning indtil din afrejse. Den vil blive opbevaret sikkert i receptionen.

Er der mulighed for at leje cykler?

Ja, vi udlejer almindelige cykler og elcykler af mærket Schindelhauer Bikes. Information om de forskellige modeller, størrelser og priser kan fås i receptionen til enhver tid.

Er der te, kaffe og kedel på værelserne?

Der er gratis te- og kaffefaciliteter til rådighed på alle værelser i kategorierne , Gigantic og Panorama-kategorierne. Vi stiller gerne en kedel til rådighed i de andre værelseskategorier efter anmodning og afhængigt af tilgængelighed.

tilbage til Hotel