ZürichLangstrasse FAQ

Før ankomst

Hvordan finder jeg Hotel?

Klik på her for en detaljeret rutevejledning.

Er det muligt at parkere foran Hotel for at læsse min bagage af og på?

Ja, det er muligt at stoppe foran Hotel for at læsse din bagage af og på.

Hvor kan jeg parkere?

Klik på her for information om parkeringsfaciliteter.

Hvorfor skal der betales ekstra afgifter på min booking?

Den lovbestemte moms er inkluderet i bookingprisen. Zürich Tourismus opkræver dog en ekstra City Tax, som skal betales ved afrejse.Mad og drikke

Hvor og hvornår serveres der morgenmad?

Vi serverer en overdådig morgenmadsbuffet i NENI restaurant i stueetagen på Hotel mandag til fredag fra kl. 6.30 til 10.30 og i weekenden og på helligdage fra kl. 7.30 til 14.00.

Hvordan booker jeg bord i restauranten?

NENI Zurich plejer at være ret fyldt. Vi anbefaler kraftigt vores gæster at bestille bord i forvejen. Den bedste måde at bestille bord til frokost eller middag er pr. telefon eller email. Kontaktoplysninger kan findes på restaurant Website.

Under opholdet

Er der en sauna?

Den 90° sauna på øverste etage med udsigt over jernbanesporene er åben mandag til torsdag fra kl. 16-23 og fredag til søndag fra kl. 13-23. Saunatasker med tøfler og badekåbe kan fås i receptionen. Hotel gæster er velkomne til at bruge saunaen gratis.

Er der en elevator på Hotel?

Der er to elevatorer på Hotel.

Er der et fitnesscenter på Hotel?

Fitnesscenteret Hotel med cardio-udstyr og en terrasse ligger på øverste etage lige ved siden af saunaen. Motionsrummet er åbent 25/7. Gæster på Hotel er velkomne til at bruge motionsrummet gratis.

Er der værelser med en forbindelsesdør?

Der er flere værelser med en forbindelsesdør. Den bedste måde at booke et af disse værelser på er at kontakte vores reservationsafdeling direkte. Kontaktoplysninger kan findes på Hotel Website .

Er det tilladt at ryge på Hotel?

Den 25hours Hotel Langstrasse er en ikke-ryger Hotel. Rygning er kun tilladt foran hovedindgangen til Hotel.

25hours Hotel Langstrasse er en ikke-ryger Hotel. Rygning er kun tilladt foran hovedindgangen til Hotel.

Er der mulighed for tøjvask på Hotel?

Tøj, der afleveres i receptionen inden kl. 9.00, bliver vasket inden kl. 19.00 samme dag (kun man-fre). Prisliste og vaskeposer er tilgængelige i receptionen sammen med strygejern og strygebræt.

Er der bagageservice på Hotel?

Vi vil med glæde tage os af din bagage, indtil dit værelse er ledigt på ankomstdagen eller efter udtjekning indtil din afrejse. Den vil blive opbevaret sikkert i receptionen.

Er der cykeludlejning?

Vores Schindelhauer-cykler er perfekte til en tur gennem byen på Limmat. Information om udlejning, de forskellige modeller og størrelser er tilgængelig i receptionen. Et bykort med cykelture er også inkluderet. En cykel er allerede inkluderet i faciliteterne for værelser i kategorien kategorien og suiterne. Gæster på disse værelser har eksklusiv brug af cyklen på deres værelse under hele opholdet.

Er der te, kaffe og elkedel på værelserne?

Te, kaffe og elkedel er kun inkluderet i XL-værelser.

tilbage til Hotel