Tryk

Dette aftryk gælder også for følgende profiler på de sociale medier

Facebook http://facebook.com/25hourshotels
Instagram https://www.instagram.com/25hourshotels
Youtube https://www.youtube.com/25hourshotels
Twitter http://twitter.com/25hourshotels
Pinterest https://www.pinterest.de/25hourshotels

og vores ledsagende websted: https://www.25timer-kammerat.com/

Ennismore Germany GmbH
Zollhaus, Ericus 1
20457 Hamburg
p +49 40 22 616 24 100
contact@25hours-hotels.com


Registreringsret
Hamburg, HRB 168970
Moms-id: DE343793551

Direktør med bemyndigelse til at repræsentere: Kathrin Gollubits

Generelle vilkår og betingelser

Ansvarsfraskrivelse

Informationerne på dette websted er blevet omhyggeligt kontrolleret og opdateres regelmæssigt. Der kan dog ikke tages noget ansvar for eller gives nogen garanti for, at alle oplysninger til enhver tid er fuldstændige, korrekte og ajourførte. Dette gælder især for alle links til andre websteder, som der henvises direkte eller indirekte til. Alle oplysninger kan ændres, fjernes eller suppleres uden forudgående varsel. Hverken publikationen eller dens indhold må ændres på nogen måde eller distribueres eller overføres til tredjemand uden forudgående udtrykkelig tilladelse fra 25hours Hotel Company GmbH.

Hovedansvar for links
Vores tilbud indeholder links til eksterne tredjepartswebsteder, hvis indhold vi ikke har nogen indflydelse på. Vi kan derfor ikke påtage os noget ansvar for dette eksterne indhold. Den respektive udbyder eller operatør af siderne er altid ansvarlig for indholdet af de linkede sider. De linkede sider blev kontrolleret for eventuelle lovovertrædelser på tidspunktet for linkningen. Ulovligt indhold var ikke genkendeligt på tidspunktet for linkningen. En permanent overvågning af indholdet af de linkede sider er dog ikke rimelig, hvis der ikke er konkrete tegn på en lovovertrædelse. Hvis vi bliver opmærksomme på overtrædelser af loven, fjerner vi straks sådanne links.

Oplysninger om ODR-forordningen

Online tvistbilæggelse i henhold til artikel 14, stk. 1, i forordningen om online tvistbilæggelse: Europa-Kommissionen tilbyder en platform til online tvistbilæggelse (ODR), som du kan finde på http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Copyright

Indholdet og de værker, der er skabt af operatørerne på disse sider, er underlagt tysk lovgivning om ophavsret. Kopiering, bearbejdning, distribution og enhver form for udnyttelse uden for rammerne af ophavsretten kræver skriftlig tilladelse fra den respektive forfatter eller ophavsmand. Downloads og kopier af dette websted er kun tilladt til privat, ikke-kommerciel brug.

For så vidt som indholdet på dette websted ikke er skabt af operatøren, respekteres tredjeparters ophavsret. Især indhold fra tredjeparter er markeret som sådant. Hvis du alligevel bliver opmærksom på en krænkelse af ophavsretten, bedes du informere os herom. Hvis vi bliver opmærksomme på overtrædelser, fjerner vi straks sådant indhold.

Design

Designbureau Sven Hoffmann
Eimsbütteler Chaussee 42
20259 Hamburg

p +49 171 68 98 98 017
hello@svenhoffmann.com
www.svenhoffmann.com

Websted

workmatrix GmbH
Jordanstrasse 18
88444 Ummendorf

p +49 7351 42 17 20
info@workmatrix.de
http://www.workmatrix.de


back to
top