Isoletta

I over fem år har Isoletta-familien tilbudt et trattoria-koncept, som vi nu har videreudviklet som Isoletta Pinsa-Mozzarella-Pasta.
Vores middelhavskoncept har til formål at transportere gæsterne til et syditaliensk trattoria. Vivere Italiano! - leve som en italiener, det er vores filosofi og vores motivation som din vært. Pinsa, mozzarella og pasta er de tre søjler, som vores restaurant er baseret på.

Photoshoots

Photoshoots

Den nye lookbook til den kommende sæson skal skydes? Den næste udgave af magasinet har et indslag om Berlin? Zürich eller Hamborg? Fotografen er booket, men spørgsmålet om den rigtige location er ikke blevet løst? Vores 25hours Hotels tilbyder med deres individuelle hotelkoncepter skræddersyede rum til fotoshoots med passion for detaljer. Uanset om det er i et badekar med udsigt over Wien MuseumsQuartier, på tagterrassen på 25hours Hotel Bikini Berlin med udsigt til chimpanser og elefanter eller i den farverige, urbane verden på 25hours Hotel Frankfurt The Goldman i Frankfurts østlige ende. Vores hoteller er lige så forskellige som moden og kulturen selv.

Kontakt


back to
top