Støbning

Er din virksomhed i sin vorden, og er dine nye kontorer ikke klar endnu? Vi stiller gerne vores lokaler til rådighed til castings og ansættelsessamtaler. Uanset om det er i Small omfang eller noget Larger. Om det er enkelte hotelværelser, lobbyer, barer eller restauranter - vi har det rette sted til ethvert castingarrangement. Klik dig bare ind og se nærmere eller kom og besøg os personligt. Mange lokaler kan tilpasses efter behov for at opfylde netop dine behov.
Freiraum I HafenCity

Freiraum-lokationerne i HafenCity tilbyder lokaler med udsigt til vellykkede møder, brainstorming og planlægningssessioner. Freiraum I & II er udstyret med moderne teknologi og har udsigt over Ueberseequartier og kan bookes enkeltvis eller sammen, og i sidstnævnte tilfælde tilbyder de 115 kvm plads til op til 110 personer. Freiraum I har plads til ca. 55 gæster, afhængigt af bordopstillingen.

Meeting Room 1

Meeting Room 1 er det ideelle sted til at inspirere din virksomhed til at udvikle sig med udsigt over The Museum of The Future. Sammen med store vinduer og industrielle lofter har rummet et boltet centralt bord, der er ideelt til samarbejde og brainstorming. Rummet er bekvemt forbundet med dampbadet; et legende miljø komplet med en trampolin, boldgrav, reb og ringe - overrask dit team med den mest kreative breakout-session, de nogensinde har haft!

Muschelkammer

Muschelkammer er beliggende på første sal i 25hours Hotel The Royal Bavarian. Det 45 m² store lokale kan rumme Smaller møder og arrangementer i en afslappet atmosfære. Rummet er udstyret med moderne konferenceteknologi og kan være vært for arrangementer for op til 20 personer. Mørke træpaneler giver rummet den unikke charme af en bjerghytte og henviser til den traditionsrige Muschelsaal i ølhaven Augustiner-Keller og restauranten. Særlige højdepunkter for konferencepauser: rummet har en kobberkedel fyldt med knust is, så drikkevarerne holdes på den perfekte temperatur.

Freiraum I Wien

De fleksible Freiraum-festlokaler, der kan lejes enkeltvis eller kombineret, er perfekte til alle former for arrangementer. De kan bruges som et træningslokale den ene dag for at forberede dit team på et kommende projekt og fungere som en stor arena for en produktpræsentation den næste dag.

Atelier

The Atelier ligger i stueetagen ved siden af Cinchona Bar og har den perfekte størrelse til Smaller møder, sammenkomster og produktpræsentationer. Det kreative rum er udstyret med en arbejdsbænk og et bord, som er specialbygget af et gammelt surfbræt af Studio Sundaze som Artist in Residence.

Biograf Paradiso

Cinema Paradiso ligger i stueetagen og har udsigt over en indre gårdhave, der fører til en fortryllet have i hjertet af Firenze. Det 120 kvm store lokale er udstyret med et udtrækkeligt maxilærred og en pejs for at skabe en indbydende og afslappet atmosfære. Vintage-sofaer og lænestole giver en uformel, men alligevel ukonventionel stil til dit arrangement. Billederne i rummet bliver til et bord med plads til op til 20 personer.

Freiraum The Goldman

Når det gælder konferencer, er det fleksible Freiraum det perfekte selskabslokale i mødeområdet. Med sin egen vestibule og adgang til en Small terrasse er den afslappede atmosfære sikker på at få kreative safter til at flyde. Freiraum er udstyret med den nyeste konferenceteknologi og er et alsidigt sted til forskellige arrangementer med op til 80 gæster.

Saint Martin

Saint Martin-lokalet på 25hours Hotel Terminus Nord i Paris' livlige 10. arrondissement kan bruges som privat spisestue samt til alle former for møder og events for op til 50 personer. Det 45 m2 store lokale er udstyret med gratis WiFi, USB- og stikkontakter ved bordet, en fladskærm og facilitatorudstyr (fås som ekstraudstyr) og er perfekt til møder og events i dagslys. En seng og andre loungemøbler skaber en afslappet atmosfære til kreative og uformelle møder. Sammen giver Saint Martin & Magenta-lokalerne plads til en velkomstreception for 50 personer.

Wohnzimmer The Goldman

Loungen i Wohnzimmer er meget mere end blot et rum, hvor man kan læne sig tilbage og slappe af. I ægte 25hours-stil er det et multifunktionelt rum til alle de ting, der virkelig betyder noget i livet: komfort og funktionalitet behøver ikke at udelukke hinanden. Op til 20 personer kan finde rigeligt med space i den hyggeligt indrettede, 48 kvm store stue.

Freiraum Langstrasse

Freiraum på 25hours Hotel Langstrasse i Zürich fanger øjet med sit lyse, indbydende interiør og varme farver. Moderne konferenceteknologi, masser af dagslys og frisk luft giver liv til kreative sammenkomster. Instrumenter på væggene minder om den sidste bandprøve og forvandler hurtigt potentielt kedelige budgetmøder til improviserede jam-sessions.

Microhouse City

Microhouse City vender ud mod Kaiser Wilhelm Memorial Church og har udsigt til hotellets indre liv og bymiljøet i Vestberlin gennem tonede vinduer. Det er en helt privat ramme med plads til op til otte personer omkring et mødebord. Næsten ingen lyd kan høres uden for murene, selv om bylivets summen stadig gør sig gældende. Det perfekte sted til kreativ brainstorming eller workshops.

Meeting Room 2

Meeting Roo 2 er det midterste af 3 identiske mødelokaler og holder tingene enkle - fantastisk udsigt, masser af plads og et bord med bolte på Large til brainstorming i samarbejde eller præsentation af dine bedste materialer. Rummet oser af naturligt dagslys takket være et sæt store vinduer. Ved siden af rummet finder du 6 telttelte i beduinstil - til når du har brug for at slippe væk fra mødet for at tage et privat opkald.

Freiraum II Wien

Freiraum II har 50 m² plads og er derfor det perfekte kompromis. Uanset om det er et assessmentcenter, Small konferencer eller brainstorming - her er der plads til 50 personer, der kan lade deres kreative safter flyde eller arbejde hårdt i fred. Sammen med Freiraum I har XL Freiraum-versionen i alt ca. 115 kvm.

Magenta

Magenta-lokalet på 25hours Hotel Terminus Nord i Paris' livlige 10. arrondissement kan bruges som privat spisestue samt til alle former for møder og events for op til 8 personer. Med gratis WiFi, USB- og stikkontakter ved bordene, fladskærm, facilitatorudstyr (fås som ekstraudstyr) og mørklægningsgardiner er dette 26 m2 store lokale perfekt til møder og mindre arrangementer. Magenta- og Saint Martin-lokalerne giver tilsammen plads til en velkomstreception for 50 personer.

Style

Mødelokalet, Style er indrettet som et klasseværelse, inspireret af bygningens historie. Style er det største af hotellets mødelokaler og har masser af naturligt lys, og dets 74 kvm kan rumme op til 24 siddende personer. Den farverige indretning og konferenceteknologi – som er inkluderet i pakken – skaber de perfekte rammer for forskelligartede møder og arrangementer.

Aperitivo Bar

Aperitivo Baren minder om botaniske haver og kongelige drivhuse. På hyggelige sofaer mellem eksotiske planter får NENI Food dig til at føle rejselyst. Aperitivo Bar er perfekt til sammenkomster eller afslappede middagsarrangementer. Maden serveres, typisk NENI, som en balagan (=sympatisk kaos). Området kan lejes eksklusivt dagligt fra kl. 19.

Freiraum II HafenCity

Freiraum II er et spændende sted for skræddersyede arrangementer. Moderne teknisk udstyr og cateringydelser med lokale retter fra HEIMAT Kitchen+Bar hjælper dit team på vej til at sejle ud på de syv have af kreativ inspiration.

La Cuisine

La Cuisine ligger i stueetagen på 25hours Hotel Das Tour og er indrettet helt i stil med et fransk landhuskøkken. Messingkrukker, der hænger fra væggene, blomstrede fliser og mørke træoverflader giver det 15 m2 store lokale et rustikt præg. La Cuisine har et Large blokbord med plads til op til 10 personer og er ideel til hyggelige sammenkomster, aftenreceptioner eller konferencer i en mere afslappet atmosfære.

Casetta del Giardino

The Casetta del Giardino ligger gemt i en hemmelig oase inde på 25hours Hotel Piazza San Paolino og er en elegant 200 m² stor lejlighed med swimmingpool, privat terrasse og egen indgang fra Piazza Ognissanti. Der er et fuldt udstyret køkken, en pizzaovn og en udendørs grill samt et bord til 14 personer, så dit arrangement bliver endnu mere eksklusivt.

Rum Enhed 1 & 2

Space Unit er med sine 124 m² det Largest selskabslokale i rotunden. Large vinduer giver frisk luft og udsigt til den bageste gårdhave, mens Small vinduer med udsigt til konferencefoyeren er mere velegnede til dagdrømmeri. Forskellige sædearrangementer giver masser af fleksibilitet og mulighed for at planlægge alt fra en reception for op til 130 personer til traditionelle konferencer, kreative workshops og endnu mere usædvanlige arrangementer. Til Smaller arrangementer kan det generøse rum opdeles i to enheder på henholdsvis 44 og 80 m².

L'Atelier

L'Atelier har plads til op til 80 personer på 93 kvm. En række forskellige siddearrangementer sikrer fleksibilitet og mulighed for at planlægge traditionelle konferencer og arrangementer eller mere usædvanlige sammenkomster. L'Atelier har masser af naturlig belysning. Blå nuancer og trætilbehør giver rummet en positiv atmosfære som den rette ramme for produktive møder L'Atelier kan perfekt kombineres med breakout-rummene på samme niveau og med det franske landhuskøkken La Cuisine i foyeren.

Speakeasy

The Speakeasy ligger gemt væk på første sal i 25hours Hotel Terminus Nord. Det 20 kvm store lokale kan bruges til Smaller møder og arrangementer i en afslappet atmosfære. Rummet er udstyret med gratis WiFi, en fladskærm og eget badeværelse (hvis ønsket) og kan bruges af op til 6 personer. Rummenes farverige design og afslappede atmosfære giver masser af plads til kreativitet og stimulerer til direkte diskussioner i en atmosfære af en inderkreds.

Meeting Room 3

Meeting Room 3 er med fritliggende lofter og et centralt bord med bolte, der er ideelt til brainstorming, det ideelle sted for arrangementer efterfulgt af kreative oplevelser. Rummet er fyldt med naturligt dagslys takket være de store vinduer, og tilføjelsen af et sammenhængende Artists Studio gør dette rum til et perfekt sted til at udstille dine teams bedste resultater eller afslutte dagen med en spontan drinksreception.

Microhouse Jungle

Microhouse Jungle er beklædt med justerbare trælameller og vender sit naturlige ansigt ud mod zoologisk have og er den ideelle ramme for op til otte personer. Et konferencebord eller individuelle siddepladser er inkluderet. Rummet blander gennemsigtighed med afsondrethed. Det er ikke helt lydisoleret og er derfor ideelt til lidt utraditionelle workshops, møder og konferencer.

Opinion

Mødelokalet, Opinion udfordrer mødedeltagernes beslutningsevne, da lokalet er opdelt på midten i to farver; Ideelt til kreative møder, workshops eller produktpræsentationer. Lokalet har desuden to store vinduespartier, moderne konferenceteknologi og en fleksibel indretning.

Freiraum III HafenCity

Freiraum III er udstyret med moderne teknologi og har udsigt over Ueberseequartier og plads til 10 personer. Komfortable loungemøbler, vintage væglamper fra mormors stue og farvestrålende tæpper skaber en hyggelig atmosfære. Freiraum III i HafenCity Hamburg har en beskeden størrelse på 40 m² og er den ideelle ramme for intime, afslappede møder, brainstorming og break-outs.

Sala delle Celesti Armonie

Sala de la Celesti Armonie ligger i stueetagen med udsigt over hotellets grønne indre gårdhave. Det 82 m² store, hyggeligt indrettede lokale med pejs, billardbord og pladespiller byder på utallige muligheder for afslappede sammenkomster, brainstorming-sessioner eller fotoshootings.

Tonbandlounge

Analogiske verdener gennemsyrer Tonbandlounge - specielt designet af de wieneriske old-school specialister fra SUPERSENSE. Tonbandlounge ligger på et roligt sted på 1. sal og kan lukkes af med en glasdør. Med et gulvareal på 69 kvm er det den perfekte ramme for kreative møder og drinks med sit komfortable lounge-setup, en privat bar og kassette- og lydbåndudstyr.

Foran Tonbandloungen finder du Business Station, som er udstyret med iMacs og en printer, og Gambling Corner med Polaroid-flipperspil og en arm-wrestling-maskine.

Peacock-suite

Med sit individuelle design er den rummelige Peacock Suite ideel som en unik kulisse for fotosessioner og tv-udsendelser. Men også mere formelle arrangementer kan gennemføres på en vidunderlig måde takket være det separate soveområde. Et bord giver plads til klassiske møder med op til 10 personer, og det hyggelige sofaområde kan bruges til kaffepauser og afslappede samtalerunder.

Sand-rum

Et meget fleksibelt rum uden fast opsætning, med store vinduer og et teltloft - så du føler dig som en ægte nomade. Rummet har også en sandkasse - ideel til at bygge slotte, spille petanque eller blid eksfoliering i DDR-pauserne. For dagdrømmere: Sandrummet har en af de mest betagende udsigter over The Museum of the Future og Emirates Towers, hvilket gør det også til et ideelt sted til middagsselskaber med stearinlys. For ekstra kapacitet kan det også kombineres med Wind Room.

Satellitter

De to seminarrum i konferencefoyeren er på hver 23 m² og har plads til op til 10 personer. De spejlvendte Satellitter 1 og 2 er ideelle til workshops, Small-møder eller som break-out rum. Rummene er udstyret med bestyrelsesmøbler og moderne konferenceteknologi og er indrettet i varme brune og røde toner. Glasfronterne giver en vidunderlig udsigt over det udendørs område.

Freiraum Berlin

Freiraum tilbyder friske muligheder for klassiske konferencer og arrangementer. Fleksible siddepladser giver plads til grupper af forskellig størrelse. Frodige stueplanter sikrer en behagelig atmosfære i rummet. Masser af glas og lys og udsigt til zoologiske haver som et særligt højdepunkt: ideelle betingelser for produktive konferencer og møder for op til 80 personer.

Stue

Salonen i stueetagen på 25hours Hotel Zurich Langstrasse er fyldt med lys og er et indbydende rum og en perfekt ramme for samtaler med en afslappet atmosfære. Loungen er også ideel til private receptioner. Pejsen og loungemøblerne er specielt udvalgt på grund af deres feel-good-faktor, mens den tilstødende Cinchona Bar betyder, at en velfortjent drink efter arbejde er inden for rækkevidde.

F**k Everything

Det er ikke kun navnet der er usædvanligt; Møblerne er heller ikke, hvad du normalt forventer af et mødelokale. Det ekstravagante tapet, mønstrede tæppe og farverige gardiner skaber en hyggelig atmosfære, og træbordet i midten af rummet fremmer den kreative udveksling af ideer. Et opholdsområde med vintage møbler og direkte adgang til vores break-out område giver også mulighed for at samles i mindre grupper.

Werkstatt

Werkstatt er et absolut paradis for alle, der er fast besluttet på at holde deres indre barn i live. Det lever op til sit navn takket være de værktøjer og det udstyr, der er monteret på væggene, og som giver rummet en industriel charme. De svingbare sæder, der hænger ned fra loftet og har plads til 8 energiske deltagere, er en gave for urolige typer, der straks forvandler kedelige budgetmøder til akrobatiske og dristige præstationer af akrobatisk mod.

Freiraum III Wien

Freiraum III er på 48 m² og er et afsondret sted for møder eller workshops, der har brug for lidt mere privatliv. Her er der ingen, der forstyrrer dig, og udsigten til Weghuber Park fra terrassen vil helt sikkert frigøre dine tanker i de kreative pauser.

Svane-suite

Den fantasifuldt indrettede Swan Suite på 48 m² er det perfekte sted til fotoshoots, Smaller pressekonferencer eller møder i en afslappet atmosfære. Navnet siger det hele i Swan Suite, da de majestætiske fugle er afbildet i forskellige elementer i designet. Et bord giver plads nok til mere formelle møder med op til 4 personer, mens sofaområdet er et indbydende sted at slappe af i pauserne.

Galleri

Hotelets selskabssuite, der ligger tæt på krydstogtterminalen, er på 300 m² og kan tage imod alle former for arrangementer. Uanset om du planlægger en oplæsning, udstilling, koncert, fest, seminar, kongres eller konference, vil havnen helt sikkert tryllebinde dine kolleger, venner og gæster. Galleriet bringer kaptajnen og besætningen sammen.

Stanza di Bacco

Stanza di Bacco med den tilstødende vinkælder ligger i bygningens stueetage med direkte adgang til Ristorante San Paolino med sin imponerende glaskupol. Large glasvinduer giver masser af naturligt lys til at strømme ind i rummet, som er udstyret med et Large, rustikt træbord. Dette gør det 19 kvm store lokale perfekt til Small møder, interviews eller private middage i en afslappet atmosfære.

Doubt

Room of doubt er ideelt til mindre møder. Ved mødelokalets bord findes otte pladser og i mødepakken er Tv’et inkluderet, som muliggør mindre præsentationer fremvisninger. For at facilitere spontane korte møder, kan lokalet også lejes på timebasis. Frisk vand er altid tilgængeligt. Kaffe- og te specialiteter tilbydes efter forespørgsel. Lokalet ligger lige ved siden af receptionen.

Bibliotek

Vores bibliotek i Boilerman Bar er velegnet til mindre sammenkomster, arrangementer eller møder.

I en hyggelig atmosfære kan vores mezze-buffet fra NENI Restaurant indtages i en hyggelig atmosfære.


Boilerman Bar og bibliotek sammen
Vores Boilerman Bar og bibliotek kan også bookes eksklusivt sammen. Lokalet er perfekt til afslappede firmaarrangementer eller private fester.

Vindrum

Et højtliggende industrielt rum draperet i stof, der giver en nomadisk teltlignende fornemmelse. Rummet har hængende sæder, der hænger over sandkassen, og mange ventilatorer, der holder dig kølig. Desuden er rummet forbundet med keramikstudiet og har en fantastisk udsigt over The Museum of the Future fra gulv til loft-vinduerne. Ideelt til sjove fester, arrangementer og kreative møder.

Kleiner Dachboden / Loft

Loftet Small, som har plads til op til 50 personer, ligger midt i hjertet af begivenhederne og alligevel privat. Med to glasvægge og en separat adgang til tagterrassen byder den på en imponerende udsigt over Wien. Vi kan hjælpe dig med at planlægge et møde, en reception eller en fødselsdagsfest i dette lokale. Vores faste priser gælder, med forbehold af et ekstra gebyr for leje af rummet.

Hele konferenceområdet

Hele konferencestedet, herunder rumenhederne, satellitterne og konferencefoyeren, har et samlet gulvareal på 240 m². Rummet kan rumme op til 130 personer og tilbyder både fleksibilitet og eksklusivitet. Med sine siddepladser og justerbare loungehjørner er foyeren både hyggelig og åben og har som højdepunkt en spillemaskine, der har 1.000 spil, herunder klassikere som Pac-Man, og som kan spilles i to-spillertilstand.

Bikini Island

Stort. Small. Wild. Skævt. Seriøs. Særlige rum til særlige arrangementer.
Bikini Island er fuld af lys, kreativitet og rum både store og Small, der kan imødekomme næsten alle typer arrangementer. Beliggende på vores tredje etage - Bikini Island tilbyder private rum til mere intime sammenkomster samt rum Large nok til symposier, globale retræter eller lanceringsfester. Så uanset om du ønsker at tænke stort med et par DJ's hele natten eller feste hårdt med din yndlingsbande af CEO'er og CFO'er, har vi dækket dig ind.

Circuit Board Room

Den 20 m² store Circuit Board Room med fast opstilling af siddepladser har et Large konferencebord med plads til op til 12 personer. Væggene er dekoreret med printplader som en hilsen til det tyske økonomiske kraftcenter og den ingeniørånd, der har formet nationen.
Størrelsen af det lyse Circuit Board Room gør det prædestineret til konferencer og møder i Smaller grupper eller som et break-out sted.

Freiraum I The Trip

Med et gulvareal på 65 kvm og plads til op til 35 personer er Freiraum I det perfekte sted til konferencer, kreative workshops og afslappede sammenkomster.

Boilerman Bar

Vores Boilerman Bar er perfekt til afslappede møder eller arrangementer. Den hyggelige atmosfære inviterer dig til at blive hængende. Til middag kan du nyde vores mezze-buffet fra vores NENI Restaurant.


Boilerman Bar og Library sammen
Vores Boilerman Bar og Library kan også bookes eksklusivt sammen. Lokalet er perfekt til afslappede firmaarrangementer eller private fester.

Freiraum II The Trip

Freiraum II er det perfekte sted til workshops og møder i en privat atmosfære og er 35 m² stort. Om aftenen kan man her holde private middagsselskaber og livlige diskussioner i en atmosfære inspireret af Orientekspressen.

Dachboden

Det alsidige Dachboden-loft fungerer som alt fra et skjulested til en hotelbar og et populært mødested for festglade mennesker. Om sommeren er tagterrassen på Large stor nok til uforglemmelige aftener omgivet af Wiens fantastiske museumskvarter. Om dagen er loungen et fantastisk sted at arbejde eller mødes med kolleger. Du kan også leje eksklusivt brug af Dachboden-loftet, som nemt er et af de mest spændende eventlokaler i Wien.

Restaurant

På The Paris Club Düsseldorf vil elskere af fransk madkultur - uanset om de er rejsende eller ægte lokale fra Düsseldorf - få deres penge for pengene. Den berømte franske flair er blevet genfortolket på The Paris Club i stil med det unge, vilde franske samfund, hvilket gør restauranten til det perfekte mødested for samtaler og møder med venlige mennesker. Uanset om det er til frokost eller middag, tilbyder de fuldt glaserede vinduesfacader en uovertruffen, betagende panoramaudsigt over Düsseldorfs Le Quartier Central, hele dagen lang.

Vinyl-rum

Det hyggeligt indrettede Vinyl Room ligger på første sal i 25hours Hotel HafenCity. Vinyl Room er udstyret med forskellige plader, en retro pladespiller og drejeborde og tilbyder alt, hvad en musikelsker kan ønske sig. Den varme atmosfære gør Vinyl Room perfekt til familiemøder eller afslappede break outs.

Monkey Bar

The Fun Fun Fun Fun Fun Never Stops.
Monkey Bar er en superstjernebar fuld af liv, funklende lys og en sjæl lavet af solskin. Vinduer fra gulv til loft og vores terrasse byder på en ekstraordinær udsigt ud over byen og zoo.
Fizzy - Summery - Bubbly - Intoxicating - Juicy - Delicious - Drinks.
Samt finger food, DJ's og live musik, særlig underholdning og dans. Selvfølgelig hopper kaniner ud af hatten og nogle andre usædvanlige tricks i ærmerne. Monkey Bar elsker at abe rundt. Og den er din for natten.

Bar

På 17. etage i 25hours Hotel Das Tour er kærligheden til fransk kultur bogstaveligt talt taget til nye højder med en uforlignelig udsigt over bydelen Le Quartier Central i Düsseldorf fra vinduesfacaderne i fuld længde. De serverede drinks indeholder udelukkende fransk spiritus; selv klassikere som Manhattan, Old Fashioned og Negroni er blevet "franskificeret" på The Paris Club.
De ubestridte stjerner på barmenuen er highballs - en næsten helt glemt kategori af drinks, som laves uden brug af shaker. De korte drinks, der tilberedes med udsøgte ingredienser, serveres i frosne glas med en kugleformet isterning på størrelse med en golfbold.

Freiraum I+II The Trip

Lige bag Bücherei der vergessenen Länder (boghandel for glemte lande) ligger et 100 m² stort lokale, hvor der kan afholdes seminarer og konferencer for op til 60 personer. Konferencerummet overbeviser med sit naturlige lys, usædvanlige design og den nyeste konferenceteknologi.

Zunftstube

Zunftstube på 25hours Hotel Zurich West er en spændende fortolkning af de for byen typiske gildehuse. Zunftstube har en fast bordpladestruktur med plads til op til 20 personer. Hvis lokalet ikke er reserveret, kan alle vores gæster bruge det til at få arbejdet gjort i en uformel atmosfære.

Gigantic Værelse

De 22 Gigantic -værelser på 25hours Hotel i MuseumsQuartier har individuelle indretninger og er ideelle rammer for en række forskellige arrangementer. Det omhyggeligt designede, smukke tapet i cirkuslook og de iøjnefaldende møbler skaber en ideel kulisse for fotoshoots, tv-produktioner eller pressekonferencer. Med en størrelse på mellem 32 og 45 kvm har de tilstrækkelig plads til brainstorming-sessioner med op til fire deltagere.

Freiraum III - Sea Shepherd-rummet

Freiraum III har farverigt RGB-tapet, en haj på væggen og andre små detaljer, som er et nik til Sea Shepherd-beskyttelsesselskabet. Om dagen afholdes kreative møder her, mens det om aftenen er den perfekte ramme for afslappede, private middage.

Freiraum Zürich West

Freiraum Zürich West kan bookes individuelt eller sammen med Kitchen Club. Det 53 kvm store, lyse lokale kan være vært for en række forskellige arrangementer for op til 40 gæster. I kombination med Kitchen Club kan Freiraum bruges til forskellige formål og kan huse op til 105 personer.

Studio 54-værelse

Studio 54 Room ligger på hotellets 3. etage og er hjemsted for Studio 54 Room. Her er et Large træbord og hyggelige lænestole det perfekte sted for op til 8 personer til at holde møder, pitche nye projekter eller færdiggøre den næste kontraktunderskrift.

Køkkenklub

Det fleksible selskabslokale Freiraum og Kitchenclub er usædvanlige lokaler, som kan bruges separat eller sammen. I dagtimerne er Kitchen Club lyst oplyst af dagslys og kan rumme op til 50 personer til formelle møder eller arrangementer. Hvis der er behov for det, kan der tilføjes yderligere Bulthaup- og Miele-enheder, som omdanner Kitchen Club til det ideelle sted for madlavningskurser, køkkenslagsmål, holdarrangementer i fritiden og familiemiddage. Til holdarrangementer.

Mahatma Gandhi-biografen - Bollywood-rummet

Med et gulvareal på 170 m² er Bollywood Room den perfekte ramme for oplæsninger, møder eller hippe kundearrangementer takket være det farverige, usædvanlige design og rigeligt med siddepladser til op til 100 personer. Med en DJ, bar og underholdningsudstyr er dette underjordiske sted det perfekte sted at holde en hel nat.

mare Schmökerstube Bibliotek

Med op til 300 bøger er mare Schmökerstube-biblioteket på 25hours Hotel Altes Hafenamt et hyggeligt tilflugtssted for konferencegæster. Small møder kan planlægges for op til 10 personer i det 23 kvadratmeter store mare Schmökerstube-bibliotek - som giver en inspirerende atmosfære. I godt vejr er den tilstødende terrasse perfekt til et frisk pust og en kop kaffe i konferencepauserne.

Küchenclub + Freiraum

Kükkenclub og Freiraum tilbyder tilsammen 125 m² plads til op til 100 personer. Centralt er bulthaup-køkkenet med Miele-apparater. Fra interaktive madlavningskurser og legendariske køkkenfester til teambuilding-arrangementer - her kender fantasien ingen grænser. til teamarrangementer. Vi rådgiver dig gerne om dine muligheder.

Atrium

Hvad enten pen, smartphone eller bil - leder du efter det rigtige miljø til din produktpræsentation, et fotoshoot eller endda en privat madfestival? Så er Atrium det rette sted for dig. Interiøret Large foran hotellets indgang kan bruges individuelt og tilbyder utallige kombinationsmuligheder med hotellets andre selskabslokaler.

Atriumet på 25hours Hotel Zürich West er det perfekte sted for præsentation af nye bilmodeller og relaterede produkter.

Wohnzimmer Zürich West

Samværsstuen i stueetagen på 25hours Hotel Zürich West er ikke bare et sted at slappe af og slappe af. Det er også det ideelle sted at holde private receptioner, break-outs eller produktpræsentationer i afslappede omgivelser. Living Room er direkte forbundet med baren og restauranten og er et perfekt og behageligt samlingspunkt for socialt samvær og netværk.


back to
top