Eksklusive arrangementer

Ønsker du at sætte skub i båden og gøre et godt indtryk? Din million-dollar kunde kommer til Zürich til en once-in-a-lifetime weekend? Eller hele klanen planlægger en ekstravagant familietur langs Elben? Hvorfor så ikke bare booke hele hotellet? Alle restauranter, alle værelser, alt personale - gruppen vil have hele stedet for sig selv. Du skal blot vælge et sted, og vi overdrager gerne hele stedet til dig. Og vi sørger ikke bare for mad og drikke, vi tilbyder jer også en all-inclusive-pakke med mange andre fordele.
Meeting Room 1

Meeting Room 1 er det ideelle sted til at inspirere din virksomhed til at udvikle sig med udsigt over The Museum of The Future. Sammen med store vinduer og industrielle lofter har rummet et boltet centralt bord, der er ideelt til samarbejde og brainstorming. Rummet er bekvemt forbundet med dampbadet; et legende miljø komplet med en trampolin, boldgrav, reb og ringe - overrask dit team med den mest kreative breakout-session, de nogensinde har haft!

Atelier

The Atelier ligger i stueetagen ved siden af Cinchona Bar og har den perfekte størrelse til Smaller møder, sammenkomster og produktpræsentationer. Det kreative rum er udstyret med en arbejdsbænk og et bord, som er specialbygget af et gammelt surfbræt af Studio Sundaze som Artist in Residence.

Freiraum The Goldman

Når det gælder konferencer, er det fleksible Freiraum det perfekte selskabslokale i mødeområdet. Med sin egen vestibule og adgang til en Small terrasse er den afslappede atmosfære sikker på at få kreative safter til at flyde. Freiraum er udstyret med den nyeste konferenceteknologi og er et alsidigt sted til forskellige arrangementer med op til 80 gæster.

Biograf Paradiso

Cinema Paradiso ligger i stueetagen og har udsigt over en indre gårdhave, der fører til en fortryllet have i hjertet af Firenze. Det 120 kvm store lokale er udstyret med et udtrækkeligt maxilærred og en pejs for at skabe en indbydende og afslappet atmosfære. Vintage-sofaer og lænestole giver en uformel, men alligevel ukonventionel stil til dit arrangement. Billederne i rummet bliver til et bord med plads til op til 20 personer.

Saint Martin

Saint Martin-lokalet på 25hours Hotel Terminus Nord i Paris' livlige 10. arrondissement kan bruges som privat spisestue samt til alle former for møder og events for op til 50 personer. Det 45 m2 store lokale er udstyret med gratis WiFi, USB- og stikkontakter ved bordet, en fladskærm og facilitatorudstyr (fås som ekstraudstyr) og er perfekt til møder og events i dagslys. En seng og andre loungemøbler skaber en afslappet atmosfære til kreative og uformelle møder. Sammen giver Saint Martin & Magenta-lokalerne plads til en velkomstreception for 50 personer.

Muschelkammer

Muschelkammer er beliggende på første sal i 25hours Hotel The Royal Bavarian. Det 45 m² store lokale kan rumme Smaller møder og arrangementer i en afslappet atmosfære. Rummet er udstyret med moderne konferenceteknologi og kan være vært for arrangementer for op til 20 personer. Mørke træpaneler giver rummet den unikke charme af en bjerghytte og henviser til den traditionsrige Muschelsaal i ølhaven Augustiner-Keller og restauranten. Særlige højdepunkter for konferencepauser: rummet har en kobberkedel fyldt med knust is, så drikkevarerne holdes på den perfekte temperatur.

Meeting Room 2

Meeting Roo 2 er det midterste af 3 identiske mødelokaler og holder tingene enkle - fantastisk udsigt, masser af plads og et bord med bolte på Large til brainstorming i samarbejde eller præsentation af dine bedste materialer. Rummet oser af naturligt dagslys takket være et sæt store vinduer. Ved siden af rummet finder du 6 telttelte i beduinstil - til når du har brug for at slippe væk fra mødet for at tage et privat opkald.

Freiraum Langstrasse

Freiraum på 25hours Hotel Langstrasse i Zürich fanger øjet med sit lyse, indbydende interiør og varme farver. Moderne konferenceteknologi, masser af dagslys og frisk luft giver liv til kreative sammenkomster. Instrumenter på væggene minder om den sidste bandprøve og forvandler hurtigt potentielt kedelige budgetmøder til improviserede jam-sessions.

Magenta

Magenta-lokalet på 25hours Hotel Terminus Nord i Paris' livlige 10. arrondissement kan bruges som privat spisestue samt til alle former for møder og events for op til 8 personer. Med gratis WiFi, USB- og stikkontakter ved bordene, fladskærm, facilitatorudstyr (fås som ekstraudstyr) og mørklægningsgardiner er dette 26 m2 store lokale perfekt til møder og mindre arrangementer. Magenta- og Saint Martin-lokalerne giver tilsammen plads til en velkomstreception for 50 personer.

Aperitivo Bar

Aperitivo Baren minder om botaniske haver og kongelige drivhuse. På hyggelige sofaer mellem eksotiske planter får NENI Food dig til at føle rejselyst. Aperitivo Bar er perfekt til sammenkomster eller afslappede middagsarrangementer. Maden serveres, typisk NENI, som en balagan (=sympatisk kaos). Området kan lejes eksklusivt dagligt fra kl. 19.

Casetta del Giardino

The Casetta del Giardino ligger gemt i en hemmelig oase inde på 25hours Hotel Piazza San Paolino og er en elegant 200 m² stor lejlighed med swimmingpool, privat terrasse og egen indgang fra Piazza Ognissanti. Der er et fuldt udstyret køkken, en pizzaovn og en udendørs grill samt et bord til 14 personer, så dit arrangement bliver endnu mere eksklusivt.

L'Atelier

L'Atelier har plads til op til 80 personer på 93 kvm. En række forskellige siddearrangementer sikrer fleksibilitet og mulighed for at planlægge traditionelle konferencer og arrangementer eller mere usædvanlige sammenkomster. L'Atelier har masser af naturlig belysning. Blå nuancer og trætilbehør giver rummet en positiv atmosfære som den rette ramme for produktive møder L'Atelier kan perfekt kombineres med breakout-rummene på samme niveau og med det franske landhuskøkken La Cuisine i foyeren.

Speakeasy

The Speakeasy ligger gemt væk på første sal i 25hours Hotel Terminus Nord. Det 20 kvm store lokale kan bruges til Smaller møder og arrangementer i en afslappet atmosfære. Rummet er udstyret med gratis WiFi, en fladskærm og eget badeværelse (hvis ønsket) og kan bruges af op til 6 personer. Rummenes farverige design og afslappede atmosfære giver masser af plads til kreativitet og stimulerer til direkte diskussioner i en atmosfære af en inderkreds.

Rum Enhed 1 & 2

Space Unit er med sine 124 m² det Largest selskabslokale i rotunden. Large vinduer giver frisk luft og udsigt til den bageste gårdhave, mens Small vinduer med udsigt til konferencefoyeren er mere velegnede til dagdrømmeri. Forskellige sædearrangementer giver masser af fleksibilitet og mulighed for at planlægge alt fra en reception for op til 130 personer til traditionelle konferencer, kreative workshops og endnu mere usædvanlige arrangementer. Til Smaller arrangementer kan det generøse rum opdeles i to enheder på henholdsvis 44 og 80 m².

Tonbandlounge

Analogiske verdener gennemsyrer Tonbandlounge - specielt designet af de wieneriske old-school specialister fra SUPERSENSE. Tonbandlounge ligger på et roligt sted på 1. sal og kan lukkes af med en glasdør. Med et gulvareal på 69 kvm er det den perfekte ramme for kreative møder og drinks med sit komfortable lounge-setup, en privat bar og kassette- og lydbåndudstyr.

Foran Tonbandloungen finder du Business Station, som er udstyret med iMacs og en printer, og Gambling Corner med Polaroid-flipperspil og en arm-wrestling-maskine.

Meeting Room 3

Meeting Room 3 er med fritliggende lofter og et centralt bord med bolte, der er ideelt til brainstorming, det ideelle sted for arrangementer efterfulgt af kreative oplevelser. Rummet er fyldt med naturligt dagslys takket være de store vinduer, og tilføjelsen af et sammenhængende Artists Studio gør dette rum til et perfekt sted til at udstille dine teams bedste resultater eller afslutte dagen med en spontan drinksreception.

Sala delle Celesti Armonie

Sala de la Celesti Armonie ligger i stueetagen med udsigt over hotellets grønne indre gårdhave. Det 82 m² store, hyggeligt indrettede lokale med pejs, billardbord og pladespiller byder på utallige muligheder for afslappede sammenkomster, brainstorming-sessioner eller fotoshootings.

Stue

Salonen i stueetagen på 25hours Hotel Zurich Langstrasse er fyldt med lys og er et indbydende rum og en perfekt ramme for samtaler med en afslappet atmosfære. Loungen er også ideel til private receptioner. Pejsen og loungemøblerne er specielt udvalgt på grund af deres feel-good-faktor, mens den tilstødende Cinchona Bar betyder, at en velfortjent drink efter arbejde er inden for rækkevidde.

Stanza di Bacco

Stanza di Bacco med den tilstødende vinkælder ligger i bygningens stueetage med direkte adgang til Ristorante San Paolino med sin imponerende glaskupol. Large glasvinduer giver masser af naturligt lys til at strømme ind i rummet, som er udstyret med et Large, rustikt træbord. Dette gør det 19 kvm store lokale perfekt til Small møder, interviews eller private middage i en afslappet atmosfære.

Werkstatt

Werkstatt er et absolut paradis for alle, der er fast besluttet på at holde deres indre barn i live. Det lever op til sit navn takket være de værktøjer og det udstyr, der er monteret på væggene, og som giver rummet en industriel charme. De svingbare sæder, der hænger ned fra loftet og har plads til 8 energiske deltagere, er en gave for urolige typer, der straks forvandler kedelige budgetmøder til akrobatiske og dristige præstationer af akrobatisk mod.

Galleri

Hotelets selskabssuite, der ligger tæt på krydstogtterminalen, er på 300 m² og kan tage imod alle former for arrangementer. Uanset om du planlægger en oplæsning, udstilling, koncert, fest, seminar, kongres eller konference, vil havnen helt sikkert tryllebinde dine kolleger, venner og gæster. Galleriet bringer kaptajnen og besætningen sammen.

Svane-suite

Den fantasifuldt indrettede Swan Suite på 48 m² er det perfekte sted til fotoshoots, Smaller pressekonferencer eller møder i en afslappet atmosfære. Navnet siger det hele i Swan Suite, da de majestætiske fugle er afbildet i forskellige elementer i designet. Et bord giver plads nok til mere formelle møder med op til 4 personer, mens sofaområdet er et indbydende sted at slappe af i pauserne.

Satellitter

De to seminarrum i konferencefoyeren er på hver 23 m² og har plads til op til 10 personer. De spejlvendte Satellitter 1 og 2 er ideelle til workshops, Small-møder eller som break-out rum. Rummene er udstyret med bestyrelsesmøbler og moderne konferenceteknologi og er indrettet i varme brune og røde toner. Glasfronterne giver en vidunderlig udsigt over det udendørs område.

Sand-rum

Et meget fleksibelt rum uden fast opsætning, med store vinduer og et teltloft - så du føler dig som en ægte nomade. Rummet har også en sandkasse - ideel til at bygge slotte, spille petanque eller blid eksfoliering i DDR-pauserne. For dagdrømmere: Sandrummet har en af de mest betagende udsigter over The Museum of the Future og Emirates Towers, hvilket gør det også til et ideelt sted til middagsselskaber med stearinlys. For ekstra kapacitet kan det også kombineres med Wind Room.

Vindrum

Et højtliggende industrielt rum draperet i stof, der giver en nomadisk teltlignende fornemmelse. Rummet har hængende sæder, der hænger over sandkassen, og mange ventilatorer, der holder dig kølig. Desuden er rummet forbundet med keramikstudiet og har en fantastisk udsigt over The Museum of the Future fra gulv til loft-vinduerne. Ideelt til sjove fester, arrangementer og kreative møder.

Piazza San Paolino

Den typiske aperitif på piazzettaen er en stor italiensk klassiker. Men har du nogensinde haft hele pladsen for dig selv? Fra nu af kan du forbløffe dine venner, kolleger, familie eller hvem du vil ved at privatisere Piazza San Paolino. Med den kirke fra det fjortende århundrede, der indrammer den, ledsaget af ægte og autentisk mad fra de typiske købmandsbutikker, et glas vin ... Færdig! En garanteret succesbegivenhed.

Bibliotek

Vores bibliotek i Boilerman Bar er velegnet til mindre sammenkomster, arrangementer eller møder.

I en hyggelig atmosfære kan vores mezze-buffet fra NENI Restaurant indtages i en hyggelig atmosfære.


Boilerman Bar og bibliotek sammen
Vores Boilerman Bar og bibliotek kan også bookes eksklusivt sammen. Lokalet er perfekt til afslappede firmaarrangementer eller private fester.

Hele konferenceområdet

Hele konferencestedet, herunder rumenhederne, satellitterne og konferencefoyeren, har et samlet gulvareal på 240 m². Rummet kan rumme op til 130 personer og tilbyder både fleksibilitet og eksklusivitet. Med sine siddepladser og justerbare loungehjørner er foyeren både hyggelig og åben og har som højdepunkt en spillemaskine, der har 1.000 spil, herunder klassikere som Pac-Man, og som kan spilles i to-spillertilstand.

Heimat Restaurant

I stueetagen har restauranten på 145 m² plads til 100 sultne og tørstige skibskammerater. Det er et mødested for hele Überseequartier-kvarteret og en base for hotellets gæster. Om morgenen kan hotellets gæster nyde en generøs morgenmad her. I løbet af dagen er der plads til at arbejde og lækre måltider til frokost. Og når solen går ned, er det tid til drinks og musik. Variation er navnet på spillet: Hver torsdag fra kl. 19.00 får gæste-DJ's højttalerne på HEIMAT til at pumpe. Om fredagen er der fra kl. 21.30 plads til upcoming bands fra Hamborg.

Kleiner Dachboden / Loft

Loftet Small, som har plads til op til 50 personer, ligger midt i hjertet af begivenhederne og alligevel privat. Med to glasvægge og en separat adgang til tagterrassen byder den på en imponerende udsigt over Wien. Vi kan hjælpe dig med at planlægge et møde, en reception eller en fødselsdagsfest i dette lokale. Vores faste priser gælder, med forbehold af et ekstra gebyr for leje af rummet.

Bikini Island

Stort. Small. Wild. Skævt. Seriøs. Særlige rum til særlige arrangementer.
Bikini Island er fuld af lys, kreativitet og rum både store og Small, der kan imødekomme næsten alle typer arrangementer. Beliggende på vores tredje etage - Bikini Island tilbyder private rum til mere intime sammenkomster samt rum Large nok til symposier, globale retræter eller lanceringsfester. Så uanset om du ønsker at tænke stort med et par DJ's hele natten eller feste hårdt med din yndlingsbande af CEO'er og CFO'er, har vi dækket dig ind.

Circuit Board Room

Den 20 m² store Circuit Board Room med fast opstilling af siddepladser har et Large konferencebord med plads til op til 12 personer. Væggene er dekoreret med printplader som en hilsen til det tyske økonomiske kraftcenter og den ingeniørånd, der har formet nationen.
Størrelsen af det lyse Circuit Board Room gør det prædestineret til konferencer og møder i Smaller grupper eller som et break-out sted.

Biograf Akil

Cinema Akil, der ligger i stueetagen på 25hours Hotel, forbinder problemfrit hotellet og One Central og skaber et ideelt åbent fællesrum. Denne sæsonbestemte udendørsbiograf fremmer autentisk historiefortælling gennem en intim filmoplevelse. Stedet er vært for fire ugentlige visninger tirsdag, torsdag, lørdag og søndag kl. 20.00, og det er gratis at deltage.

Book nu

Boilerman Bar

Vores Boilerman Bar er perfekt til afslappede møder eller arrangementer. Den hyggelige atmosfære inviterer dig til at blive hængende. Til middag kan du nyde vores mezze-buffet fra vores NENI Restaurant.


Boilerman Bar og Library sammen
Vores Boilerman Bar og Library kan også bookes eksklusivt sammen. Lokalet er perfekt til afslappede firmaarrangementer eller private fester.

NENI Berlin

Spektakulært. NENI Berlin er en magisk glasrestaurant højt oppe i himlen over Berlin. Stemningen er farverig, venlig, eklektisk og livlig. Både indenfor og udenfor er der en fantastisk udsigt over byen og ned i zoologisk have. Se aberne svinge sig fra træ til træ og pelikanerne flyve op i skyerne over fremragende mad og lækker vin. Vores menu er inspireret af smagsoplevelser fra Mellemøsten og Middelhavet og byder på retter som krydret hangarsteak, salater fyldt med duftende urter, helristet blomkål, oliven, humus og varm pitabrød. Uanset hvor smagen kommer fra, vil den få dine smagsløg til at krible af lykke.

NENI Restaurant

Har du et kommende firmaarrangement eller en særlig fødselsdag, som du vil fejre med stil? NENI er det perfekte sted til en række forskellige lejligheder. Glastaget i midten af restauranten kan åbnes for at skabe en fantastisk udendørsstemning. Det åbne køkken og den store NENI-bar kan imødekomme ethvert behov.

COMPANION Dolceamaro Bar

COMPANION Dolceamaro Bar er en cocktailbar i typisk florentinsk stil med et moderne touch. Baren ligger i bygningens stueetage med separat indgang fra Via Palazzuolo og er tilgængelig for eksklusiv udlejning. Den er perfekt til receptioner i en hyggelig atmosfære for op til 50 personer.

Dachboden

Det alsidige Dachboden-loft fungerer som alt fra et skjulested til en hotelbar og et populært mødested for festglade mennesker. Om sommeren er tagterrassen på Large stor nok til uforglemmelige aftener omgivet af Wiens fantastiske museumskvarter. Om dagen er loungen et fantastisk sted at arbejde eller mødes med kolleger. Du kan også leje eksklusivt brug af Dachboden-loftet, som nemt er et af de mest spændende eventlokaler i Wien.

Restaurant

På The Paris Club Düsseldorf vil elskere af fransk madkultur - uanset om de er rejsende eller ægte lokale fra Düsseldorf - få deres penge for pengene. Den berømte franske flair er blevet genfortolket på The Paris Club i stil med det unge, vilde franske samfund, hvilket gør restauranten til det perfekte mødested for samtaler og møder med venlige mennesker. Uanset om det er til frokost eller middag, tilbyder de fuldt glaserede vinduesfacader en uovertruffen, betagende panoramaudsigt over Düsseldorfs Le Quartier Central, hele dagen lang.

NENI Zürich Langstrasse

I hjertet af 25hours Hotel Langstrasse ligger restauranten NENI - og ikke kun i kulinarisk forstand. Det er her, vores gæster samles til en orientalsk frokost eller middag. NENI Zürich Langstrasse serverer eklektiske, østlige middelhavsretter, der gør langt mere end at fylde maver og tilfredsstille cravings.

Cinchona Bar

Cinchona Bar er det perfekte sted at hygge sig og møde venlige mennesker. Her dyrkes filosofien om "day drinking" ved disken og i den hyggelige loungeafdeling, hvor man fejrer forbruget af sofistikerede highballs selv om eftermiddagen.

Bar

På 17. etage i 25hours Hotel Das Tour er kærligheden til fransk kultur bogstaveligt talt taget til nye højder med en uforlignelig udsigt over bydelen Le Quartier Central i Düsseldorf fra vinduesfacaderne i fuld længde. De serverede drinks indeholder udelukkende fransk spiritus; selv klassikere som Manhattan, Old Fashioned og Negroni er blevet "franskificeret" på The Paris Club.
De ubestridte stjerner på barmenuen er highballs - en næsten helt glemt kategori af drinks, som laves uden brug af shaker. De korte drinks, der tilberedes med udsøgte ingredienser, serveres i frosne glas med en kugleformet isterning på størrelse med en golfbold.

Monkey Bar

The Fun Fun Fun Fun Fun Never Stops.
Monkey Bar er en superstjernebar fuld af liv, funklende lys og en sjæl lavet af solskin. Vinduer fra gulv til loft og vores terrasse byder på en ekstraordinær udsigt ud over byen og zoo.
Fizzy - Summery - Bubbly - Intoxicating - Juicy - Delicious - Drinks.
Samt finger food, DJ's og live musik, særlig underholdning og dans. Selvfølgelig hopper kaniner ud af hatten og nogle andre usædvanlige tricks i ærmerne. Monkey Bar elsker at abe rundt. Og den er din for natten.

RIBELLI Restaurant

Har du brug for en pause? RIBELLI Restaurant serverer god, ærlig mad uden kræsne detaljer. Før, under eller efter en begivenhed er restauranten det bedste sted at samle tankerne eller gøre status med kolleger eller venner. Nyd et styrkende måltid med pizza eller pasta for at give dig energi til alt det, dagen ellers har i vente.

Freiraum III - Sea Shepherd-rummet

Freiraum III har farverigt RGB-tapet, en haj på væggen og andre små detaljer, som er et nik til Sea Shepherd-beskyttelsesselskabet. Om dagen afholdes kreative møder her, mens det om aftenen er den perfekte ramme for afslappede, private middage.

Gårdhave

Den udendørs gårdhave er en Small oase indrettet med aromatiske planter, sofaer og borde. Et rum på ca. 300 kvm, hvor du kan arrangere private fester, firmaaperitiffer og eksklusive arrangementer. Et magisk og fortryllende sted, hvor du kan skabe den rette atmosfære til at imponere dine gæster, kolleger eller venner.

NENI + Monkey Bar

Det bedste fra begge verdener.
Mens NENI Berlin er en magisk glasrestaurant højt oppe i himlen over Berlin, er Monkey Bar en superstjernebar fuld af liv, funklende lys og en sjæl lavet af solskin. Tilsammen stjæler de showet med deres ekstraordinære egenskaber:
vinduer fra gulv til loft, tagterrasse, DJ's, livemusik, særlig underholdning, fremragende mad og drikkevarer.
Det perfekte sted at sætte gang i festbølger, der kan mærkes i hele verden. Få internettet til at implodere og sende den globale nyhedscyklus i sving.

Studio 54-værelse

Studio 54 Room ligger på hotellets 3. etage og er hjemsted for Studio 54 Room. Her er et Large træbord og hyggelige lænestole det perfekte sted for op til 8 personer til at holde møder, pitche nye projekter eller færdiggøre den næste kontraktunderskrift.

Gigantic Panorama-værelse

De 12 Gigantic Panorama-værelser har en betagende udsigt over Weghuberpark gennem deres gulv til loft-vinduer. De er mellem 42 og 54 m² store og udstyret med tekøkken, herunder en Nespresso-kaffemaskine og samova-tefaciliteter, og de har rigelig plads til Small, uformelle møder, brainstorming-sessioner eller break-outs.

NENI Hamburg

NENI Hamburg handler om nydelse med sjæl. Det eklektiske, østlige middelhavskøkken, der kommer på bordet, gør mere end blot at tilfredsstille appetitten og sulten efter mad. Her bliver mad og deling forvandlet til en oplevelse.

Køkkenklub

Det fleksible selskabslokale Freiraum og Kitchenclub er usædvanlige lokaler, som kan bruges separat eller sammen. I dagtimerne er Kitchen Club lyst oplyst af dagslys og kan rumme op til 50 personer til formelle møder eller arrangementer. Hvis der er behov for det, kan der tilføjes yderligere Bulthaup- og Miele-enheder, som omdanner Kitchen Club til det ideelle sted for madlavningskurser, køkkenslagsmål, holdarrangementer i fritiden og familiemiddage. Til holdarrangementer.

Mahatma Gandhi-biografen - Bollywood-rummet

Med et gulvareal på 170 m² er Bollywood Room den perfekte ramme for oplæsninger, møder eller hippe kundearrangementer takket være det farverige, usædvanlige design og rigeligt med siddepladser til op til 100 personer. Med en DJ, bar og underholdningsudstyr er dette underjordiske sted det perfekte sted at holde en hel nat.

Küchenclub + Freiraum

Kükkenclub og Freiraum tilbyder tilsammen 125 m² plads til op til 100 personer. Centralt er bulthaup-køkkenet med Miele-apparater. Fra interaktive madlavningskurser og legendariske køkkenfester til teambuilding-arrangementer - her kender fantasien ingen grænser. til teamarrangementer. Vi rådgiver dig gerne om dine muligheder.

RIBELLI Restaurant

Mød op til frokost på RIBELLI og nyd en drink i baren med udsigt over den lille park om aftenen. Her er der traditionelle ovnbagte retter og napolitansk pizza. Antipasti tilberedes i vores eget Salumeria af de fineste oste og kød, som helt sikkert er nok til et lækkert aftensmåltid, når det kombineres med en flaske vino eller italiensk håndværksøl. Sammen med sommerterrassen er der masser af plads til før, under og efter arrangementer på 25hours Hotel Zurich West.


back to
top