Madlavningskurser

Afdelingen har haft et godt forretningsår, og det næste teambuilding-arrangement skal bringe dem tættere sammen og samtidig give dem en sjov oplevelse? Så gryder på komfuret, kniv i hånden - madlavning står på programmet på et af de 25hours Hotels, med hjælp fra en ekspert. Kokken hjælper deltagerne og forklarer den rigtige måde at filetere en fisk på, hvordan man laver den perfekte couscous, og hvordan man sikrer sig, at jeres tre-retters menu bliver en succes fra start til slut. Og sidst på dagen kan alle se resultatet på tallerkenen lige foran sig - smagsprøver inkluderet.
Atelier

The Atelier ligger i stueetagen ved siden af Cinchona Bar og har den perfekte størrelse til Smaller møder, sammenkomster og produktpræsentationer. Det kreative rum er udstyret med en arbejdsbænk og et bord, som er specialbygget af et gammelt surfbræt af Studio Sundaze som Artist in Residence.

Casetta del Giardino

The Casetta del Giardino ligger gemt i en hemmelig oase inde på 25hours Hotel Piazza San Paolino og er en elegant 200 m² stor lejlighed med swimmingpool, privat terrasse og egen indgang fra Piazza Ognissanti. Der er et fuldt udstyret køkken, en pizzaovn og en udendørs grill samt et bord til 14 personer, så dit arrangement bliver endnu mere eksklusivt.

NENI Berlin

Spektakulært. NENI Berlin er en magisk glasrestaurant højt oppe i himlen over Berlin. Stemningen er farverig, venlig, eklektisk og livlig. Både indenfor og udenfor er der en fantastisk udsigt over byen og ned i zoologisk have. Se aberne svinge sig fra træ til træ og pelikanerne flyve op i skyerne over fremragende mad og lækker vin. Vores menu er inspireret af smagsoplevelser fra Mellemøsten og Middelhavet og byder på retter som krydret hangarsteak, salater fyldt med duftende urter, helristet blomkål, oliven, humus og varm pitabrød. Uanset hvor smagen kommer fra, vil den få dine smagsløg til at krible af lykke.

Køkkenklub

Det fleksible selskabslokale Freiraum og Kitchenclub er usædvanlige lokaler, som kan bruges separat eller sammen. I dagtimerne er Kitchen Club lyst oplyst af dagslys og kan rumme op til 50 personer til formelle møder eller arrangementer. Hvis der er behov for det, kan der tilføjes yderligere Bulthaup- og Miele-enheder, som omdanner Kitchen Club til det ideelle sted for madlavningskurser, køkkenslagsmål, holdarrangementer i fritiden og familiemiddage. Til holdarrangementer.

Küchenclub + Freiraum

Kükkenclub og Freiraum tilbyder tilsammen 125 m² plads til op til 100 personer. Centralt er bulthaup-køkkenet med Miele-apparater. Fra interaktive madlavningskurser og legendariske køkkenfester til teambuilding-arrangementer - her kender fantasien ingen grænser. til teamarrangementer. Vi rådgiver dig gerne om dine muligheder.


back to
top