Øvelser for band

Selv Rolling Stones startede Small, og som vi alle ved, gør øvelse det perfekte. Men når mor har fået nok og vil bruge garagen til at opbevare minivanen igen, er det her, vi kommer ind i billedet - 25hours Hotels tilbyder charmerende øvelokaler forskellige steder til morgendagens stjerner. Hvad ville du tænke, hvis hele verden (ja, på en måde) kunne se din optræden på et af 25hours-stederne og blive overbevist af dine evner? Og hvem ved - måske er der også en pladekontrakt på vej.

Har du glemt din guitar? Ikke noget problem - vi har instrumenter på stedet!
Saint Martin

Saint Martin-lokalet på 25hours Hotel Terminus Nord i Paris' livlige 10. arrondissement kan bruges som privat spisestue samt til alle former for møder og events for op til 50 personer. Det 45 m2 store lokale er udstyret med gratis WiFi, USB- og stikkontakter ved bordet, en fladskærm og facilitatorudstyr (fås som ekstraudstyr) og er perfekt til møder og events i dagslys. En seng og andre loungemøbler skaber en afslappet atmosfære til kreative og uformelle møder. Sammen giver Saint Martin & Magenta-lokalerne plads til en velkomstreception for 50 personer.

Rumenhed 1

Med 44 m² gulvareal er Space Unit 1 perfekt egnet til både receptioner for op til 45 personer og Smaller møder for 10 personer. Vinduerne på Large oversvømmer mødelokalet med naturligt lys og giver den perfekte atmosfære til en livlig udveksling og ny inspiration.

Rumenhed 2

Hvad enten det er en reception, en kreativ workshop eller et privat arrangement - Space Unit 2 er meget alsidig. Vinduerne på Large giver en masse naturligt lys og frisk luft. Spillemaskinen i konferencefoyeren giver mulighed for at tage en pause og vende tilbage med ny energi og nye idéer.

Magenta

Magenta-lokalet på 25hours Hotel Terminus Nord i Paris' livlige 10. arrondissement kan bruges som privat spisestue samt til alle former for møder og events for op til 8 personer. Med gratis WiFi, USB- og stikkontakter ved bordene, fladskærm, facilitatorudstyr (fås som ekstraudstyr) og mørklægningsgardiner er dette 26 m2 store lokale perfekt til møder og mindre arrangementer. Magenta- og Saint Martin-lokalerne giver tilsammen plads til en velkomstreception for 50 personer.

Wohnzimmer The Goldman

Loungen i Wohnzimmer er meget mere end blot et rum, hvor man kan læne sig tilbage og slappe af. I ægte 25hours-stil er det et multifunktionelt rum til alle de ting, der virkelig betyder noget i livet: komfort og funktionalitet behøver ikke at udelukke hinanden. Op til 20 personer kan finde rigeligt med space i den hyggeligt indrettede, 48 kvm store stue.

Rum Enhed 1 & 2

Space Unit er med sine 124 m² det Largest selskabslokale i rotunden. Large vinduer giver frisk luft og udsigt til den bageste gårdhave, mens Small vinduer med udsigt til konferencefoyeren er mere velegnede til dagdrømmeri. Forskellige sædearrangementer giver masser af fleksibilitet og mulighed for at planlægge alt fra en reception for op til 130 personer til traditionelle konferencer, kreative workshops og endnu mere usædvanlige arrangementer. Til Smaller arrangementer kan det generøse rum opdeles i to enheder på henholdsvis 44 og 80 m².

Hele konferenceområdet

Hele konferencestedet, herunder rumenhederne, satellitterne og konferencefoyeren, har et samlet gulvareal på 240 m². Rummet kan rumme op til 130 personer og tilbyder både fleksibilitet og eksklusivitet. Med sine siddepladser og justerbare loungehjørner er foyeren både hyggelig og åben og har som højdepunkt en spillemaskine, der har 1.000 spil, herunder klassikere som Pac-Man, og som kan spilles i to-spillertilstand.

Küchenclub + Freiraum

Kükkenclub og Freiraum tilbyder tilsammen 125 m² plads til op til 100 personer. Centralt er bulthaup-køkkenet med Miele-apparater. Fra interaktive madlavningskurser og legendariske køkkenfester til teambuilding-arrangementer - her kender fantasien ingen grænser. til teamarrangementer. Vi rådgiver dig gerne om dine muligheder.

Freiraum III - Sea Shepherd-rummet

Freiraum III har farverigt RGB-tapet, en haj på væggen og andre små detaljer, som er et nik til Sea Shepherd-beskyttelsesselskabet. Om dagen afholdes kreative møder her, mens det om aftenen er den perfekte ramme for afslappede, private middage.

Atelier

The Atelier ligger i stueetagen ved siden af Cinchona Bar og har den perfekte størrelse til Smaller møder, sammenkomster og produktpræsentationer. Det kreative rum er udstyret med en arbejdsbænk og et bord, som er specialbygget af et gammelt surfbræt af Studio Sundaze som Artist in Residence.

Mahatma Gandhi-biografen - Bollywood-rummet

Med et gulvareal på 170 m² er Bollywood Room den perfekte ramme for oplæsninger, møder eller hippe kundearrangementer takket være det farverige, usædvanlige design og rigeligt med siddepladser til op til 100 personer. Med en DJ, bar og underholdningsudstyr er dette underjordiske sted det perfekte sted at holde en hel nat.


back to
top