RIBELLI restaurant lige ved siden af er det perfekte valg. For yderligere variation og sjov venter vores legehjørne på, at du skal opdage det. Vores Boxring er ideel til private møder eller uforstyrrede telefonsamtaler med 4 til maks. 8 deltagere. Den kan lejes pr. time op til en hel dag.

Gratis Wi-Fi er tilgængeligt.

"/>
Co-Working in Zürich West

Co-Working in Zürich West

Opdag det stilfulde co-working space på 25hours Hotel Zurich West, designet af Alfredo Häberli. Med sit moderne, fitness-inspirerede design er det det perfekte sted for arbejde og fritid.

I løbet af dagen tilbyder Maxi-Bar et bredt udvalg af friske sandwiches, sunde salater og snacks. Med La Marzocco-maskinen kan du lave din egen kaffe eller få teamet på 25hours til at lave en skræddersyet brygning til dig.

Hvis du vil nyde et sceneskift i din frokostpause, er RIBELLI restaurant lige ved siden af er det perfekte valg. For yderligere variation og sjov venter vores legehjørne på, at du skal opdage det. Vores Boxring er ideel til private møder eller uforstyrrede telefonsamtaler med 4 til maks. 8 deltagere. Den kan lejes pr. time op til en hel dag.

Gratis Wi-Fi er tilgængeligt.

Åbningstider

Mo - søn 25/7

Kontakt

Co-Working på Zürich West

Pfingstweidstrasse 102
8005 Zürich

 RIBELLI hjemmeside

back to
top