Ofte stillede spørgsmål om Firenze Piazza San Paolino

Før ankomst

Hvordan finder jeg Hotel?

Du kan finde en detaljeret rutevejledning her.

Er det muligt at parkere foran Hotel ved af- og pålæsning?

Nej, det er ikke muligt at parkere foran Hotel. Det er bedst at køre direkte til vores underjordiske parkeringskælder med direkte adgang til Hotel. Information om parkering i Firenze kan findes her.

Hvor kan jeg parkere?

For information om vores underjordiske parkering, se venligst her.

Hvorfor skal der betales ekstra afgifter på min booking?

Den lovbestemte moms er inkluderet i bookingprisen. Byen Firenze opkræver dog en ekstra overnatningsafgift, som skal betales ved afrejse. Børn under 12 år skal ikke betale denne afgift. Overnatningsafgiften skal betales for højst syv på hinanden følgende nætter.



Værelse

Hvor og hvornår serveres morgenmaden?

Morgenmaden serveres dagligt fra kl. 7.30 til 10.30 i San Paolino Restaurant på første sal. Alimentari med croissanteri og bageri er også åben hele dagen.

Hvordan reserverer jeg et bord i restauranten?

Restauranten San Paolino Restaurant er normalt velbesøgt. Det anbefales at reservere et bord. Den bedste måde at gøre det på er via telefon. Kontaktoplysninger kan findes på restaurantens Website.

Under opholdet

Er der en sauna?

Den finske sauna er placeret udenfor i den grønne have på Hotels. Brugen af sauna og hvileområde er gratis for Hotelgæster.

Er der en elevator på Hotel?

Der er flere passagerelevatorer i Hotel. De fleste af værelserne er tilgængelige med elevator. Hvis du har brug for garanteret barrierefri adgang til værelset, er det bedst at kontakte os i forvejen.

Er der et fitnessrum på Hotel?

Det 70 kvm store fitnessområde er fordelt på to etager. Det hyggelige rum på første sal giver plads til yoga- eller pilates-sessioner og let motion, mens et fuldt udstyret fitnesscenter med Technogym-udstyr til cardio- og styrketræning venter en etage nedenunder.

Brug af fitnessområdet er gratis for Hotelgæster.

Er rygning tilladt på Hotel?

Hele Hotel er et ikke-ryger område. Det er muligt at ryge i haven eller uden for vores Alimentari, på Piazza San Paolino.

Er der vaskeriservice på Hotel?

Tøj, der afleveres i receptionen inden kl. 9, vil blive vasket indtil kl. 19 samme dag (weekender og helligdage undtaget). Prisliste og vasketøjspose er tilgængelig i receptionen, samt strygebræt og strygejern.

.

Er der bagageservice på Hotel?

Vi har ikke portierservice i brandstandard forstand, men vi har en pedel på vagt, som er klar til at hjælpe gæsterne.

Er der cykeludlejning?

En flåde af økologiske cykler og elcykler af mærket Schindelhauer er til rådighed til joyrides. Det er ikke muligt at reservere cyklerne på forhånd. Vi udlåner cyklerne efter først-til-mølle-princippet, og kollegerne i receptionen kan give information om forskellige modeller og tilgængelighed.

På værelserne Gigantic er Schindelhauer-cyklen en del af værelsesudstyret. Den personlige cykel er udelukkende tilgængelig under hele opholdet.

Er der kaffe, te og elkedel på værelserne?

Der er te- og kaffefaciliteter på alle værelser.

Er der værelser med forbindelsesdøre?

< Hotel har nogle få værelser med forbindelsesdøre. For tilgængelighed er det bedst at forhøre sig direkte hos vores kolleger i reservationsafdelingen. Kontaktoplysninger kan findes på HotelWebsite .

tilbage til Hotel